Andet


Olie

Hulplader

Anvender man ikke bagestål, bør hulplader anvendes ved bagning. Hullerne giver varmen og dampen bedre mulighed for at trænge ind i bagværket.

Infrarødt termometer

Der er ingen gradskala på fingrene, så de dur ikke som termometer. Et almindeligt termometer kan heller ikke klare de høje temperaturer en ovn kan komme op på.

Løsningen på at kende temperaturen i ovnen er at måle med et infrarødt termometer, når ovendøren står åben. "Skyd" ind i ovnen og termometeret viser den målte temperatur.

Man kan udvide målingerne til at lave en tabel, der viser de faktiske temperaturer for både normal varme og varmluft ved f.eks. ved indstillingerne 150, 200, 250 og ... grader.

Links

   Bagestålet - Godt i gang

   Bagestålet i ovn

   Guide til vedligeholdelse og brug af bagestål

   Rust på bagestål

   Egenskaber ved Kombispaden

   Sådan laver du damp i ovn når du bager brød

   Bagestål

   Artikler om bageteknik

   Sådan bruger du dit bagestål

   Bagestålet – Teknisk info

   Bagesten vs. bagestål

   Bagning med surdej


Youtube

   Bagestål & alt du bør vide om bagestål til ovn & grill

   GUIDE: Sådan bruger du dit bagestål

   Pizza På Bagestål

   Husk dette før du bruger dit bagestål - Gør bagestålet klar med disse 3 enkle trin

   BIRKS KØKKEN / BAGESTÅL

   GUIDE: Sådan fjerner du rust fra dit bagestål

   GUIDE: Sådan giver du dit bagestål seasoning

   Unboxing bagestål

   Kombispaden fra Bagestålet.dk

   Bagestål, solgt og lokal produceret i Svendborg

   Første oliebehandling af Diablosteel bagestål